Intensiv Dagbehandling: Stof og alkohol

​Læs om Intensiv Dagbehandling:


Formål:

Formålet med behandlingen er at støtte borgeren i en personlig udvikling, således han/hun kan få en tilværelse uden misbrug

Der er fokus på at støtte borgeren i at være i stand til at fungere bedre på følgende områder:

  • Fastholdelse i behandlingen, herunder aktiv deltagelse heri
  • Stop eller reduktion af misbrug
  • Forbedret fysisk og psykisk livskvalitet
  • Forbedret social funktion, fx. arbejde, netværk og bolig
  • Stop kriminalitet
  • Reduktion af samfundsbelastninger, fx. spredning af misbrugsrelaterede infektioner, ulykker, uønskede graviditeter m.v.

 

Målgruppe:

Målgruppen er voksne borgere i Brønderslev Kommune, dog fortrinsvis unge mellem 18-30 år, der har periodiske eller længerevarende problemer med rusmidler eller misbrug af medicin, der viser sig gennem fysiske, psykiske eller sociale problemer. Der kan være tale om borgere med rusmiddelproblematikker, som har problemer med at mestre tilværelsen, både personligt og socialt på grund af rusmiddelproblematikken.

Målgruppen er fortrinsvist yngre borgere, der ud over rusmiddelproblematikken har andre udfordringer, såsom sociale, psykiske og arbejdsrelaterede udfordringer. Borgere der ikke har stor livserfaring i forhold til job, socialt netværk eller det at klare en hverdag selvstændigt.

Det er gældende for alle, at der er potentiale for udvikling hen i mod en rusfri tilværelse.

 

Rammer og tilgængelighed:

Behandlingen foregår i lokaler tilknyttet Brønderslev Rusmiddelcenter, Jyllandsgade 5, 9700  Brønderslev, der er beliggende i gåafstand fra Brønderslev centrum. Der er offentlige transportmidler til stedet. 


 

 

 

Kontakt

Tanja Mølgaard Møller

Tlf.: 24 91 65 41

TANM@99454545.dk
Opdateret 16. juni 2021